Algemene voorwaarden

Vestiplan h.o.d.n. Garderoberoede.nl te Heerenveen
KVK nr. 51359855
BTW nr. 001552117B87

Bestellen en Bezorgen.

Wij bezorgen uw bestelling op het door u opgegeven adres in Nederland. Zodra de bestelling door ons is verzonden, ontvangt u van ons daarvan een bevestigings e-mail. Uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd door Post.nl. Bestellingen van Duitse fabrikanten kunnen soms direct af fabrikant naar uw huis worden gezonden, de transporteur hiervan is vaak DPD of GLS maar niet altijd bij ons bekend.

Voor alle bestellingen via deze site bereken wij 7,95 euro ter dekking van de verzendkosten.

Post.nl bezorgt ma t/m za.
Indien uw tijdens de bezorging niet aanwezig bent, kunt u de bestelling afhalen bij het dichtstbijzijnde Postkantoor. Post.nl verzorgt alleen de pakketten tot 1.60 meter.

Roede`s langer als 1.60 meter worden voor ons door door een andere transporteur verzonden.

Retourneren

Sinds 1 februari 2001 is de wet Kopen op Afstand van kracht. Door deze wet hebben consument kopers een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument koper en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consument koper zijn in de wet Kopen op Afstand opgenomen: Consument kopers hebben recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze de verzendkosten voor het terugsturen voor hun rekening nemen. De verkoper mag wel voorwaarden verbinden aan het retour zenden.

De voorwaarde die Garderoberoede.nl hier aan stelt is dat u de producten uitsluitend onbeschadigd en goed verpakt retour stuurt. Gebruikte producten nemen wij niet retour. Wij accepteren uitsluitend retour goederen welke voldoende gefrankeerd zijn. OP MAAT GEMAAKTE ARTIKELEN kunnen niet retour worden gestuurd, daar deze specifiek voor u zijn gemaakt en niet aan een ander kan worden doorverkocht.

Garderoberoede.nl draagt zorg voor terugbetaling binnen 30 dagen van het door de consument koper betaalde aankoopbedrag met aftrek van de onkosten die Garderoberoede.nl heeft moeten maken voor de verzending naar uw adres.


Met vriendelijke groet,

het Garderoberoede team

© 2012 - 2024 Vestiplan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel