Sinds 1 februari 2001 is de wet Kopen op Afstand van kracht. Door deze wet hebben consumentkopers een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consumentkoper en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumentkoper zijn in de wet Kopen op Afstand opgenomen: Consumentkopers hebben recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze de verzendkosten voor het terugsturen voor hun rekening nemen. De verkoper mag wel voorwaarden verbinden aan het retour zenden.

De voorwaarde die garderoberoede.nl stelt is dat u de producten uitsluitend onbeschadigd en goed herverpakt retour stuurt. Gebruikte producten nemen wij niet retour. Wij accepteren uitsluitend retour goederen welke voldoende gefrankeerd zijn.

garderoberoede.nl draagt zorg voor terugbetaling binnen 30 dagen van het door de consumentkoper betaalde aankoopbedrag met aftrek van de kosten die voor het verzenden  noodzakelijk waren. 


De afkoelingsperiode geldt niet in de volgende gevallen:
- Aankopen die speciaal voor u op maat, zijn geleverd.
- Producten voor zakelijk gebruik
- Reserveonderdelen, zogenaamde spareparts

U kunt via de link retouraanvraag contact met ons opnemen om een retouraanvraag aan te melden. Zonder onze goedkeuring op uw retouraanvraag zullen wij uw retourzending niet accepteren.


Na de afkoelingsperiode van 7 werkdagen is het niet meer mogelijk producten te retourneren, mits er een beroep kan worden gedaan op onze garantiebepalingen.

LET OP:

Het adres voor retour zendingen staat vermeld staat bij contact.

© 2012 - 2024 Vestiplan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel